Avondcompetitie

Dit seizoen speelt De Pion ook mee met één team in de avondcompetitie van de NBSB.

Geef een reactie

Avondcompetitie

Op de bestuursvergadering is besloten dat we mee gaan doen aan de avondcompetitie van de NBSB als hier voldoende belangstelling voor is. De thuiswedstrijden zijn dan gewoon op vrijdagavond tijdens de clubavond, de uitwedstrijden zijn op de clubavond van de vereniging waartegen je speelt. Er wordt gespeeld met teams van vier en het tempo is ook iets anders: 40 in anderhalf en een kwartier voor de rest.

Bij andere grote verenigingen zoals bijvoorbeeld BSV en Stukkenjagers is de avondcompetitie heel populair en we willen graag onderzoeken of het bij ons ook mogelijk is. Spelers die meedoen moeten wel de discipline hebben de interne competitie goed af te werken want de thuiswedstrijden zullen altijd zijn op een avond dat er een wedstrijd voor de interne is. De avondcompetitie wordt een week voor de externe afgewerkt.

Maar het is een uitgelezen mogelijkheid om met zijn vieren eens in de maand een leuke wedstrijd te spelen. Geef je naam door aan Jan Rijkse als je interesse hebt in de avondcompetitie. Je kunt je alleen opgeven, of je geeft meteen een heel team door!

Geef een reactie