Alle districtskampioenen komen van De Pion

Vandaag zijn de districtskampioenschappen voor de jeugd gespeeld. In alle categorieën is een Pionees kampioen van het district Roosendaal geworden!
In de categorie A waren er maar twee kandidaten, namelijk Benny Onrust en Dustin van Weersel. In twee partijen won Dustin met 1½-½. In deze categorie hebben Ngo Hin Cheng (kampioen van vorig jaar) en Stefan Colijn (op basis van rating) een vrijplaats voor de PK tijdens de Kerstvakantie.
In de categorie B deden er alleen maar leden van De Pion mee. Cees IJzermans werd kampioen, Martijn Verbeek tweede, Jasper Onrust derde en Frank Lambregts vierde. Ivo Kok (kampioen Brabant Criterium vorig seizoen) en Erik-Jan Colijn (derde tijdens het vorige PK) hebben een vrijplaats.
Bij de C-tjes werd Mathijs Verbeek kampioen, Richard Goedegebuur van BSV tweede, Jordy Schouten derde, Jesper Cuperus vierde, Joris Kok zesde en Anthony Snijders zevende. De eerste vier plaatsen zich en Joris Kok heeft al een vrijplaats omdat hij kampioen is van het Brabant Criterium van vorig jaar.
In de categorie D werd Koen Riemens heel verrassend eerste vóór Erwin Kalle van BSV en Robin van Trijp. Noud Riemens werd netjes vijfde. Robin Verbeek is de nieuwe kampioen in de categorie E.
Als jullie goed meegeteld hebben gaan we dus in de Kerstvakantie van dit jaar met 18 spelers naar het Persoonlijk Kampioenschap in Waalwijk.

Geef een reactie