Actuele stand van zaken PK NBSB

Het persoonlijk kampioenschap (PK) van de NBSB wordt voor de derde keer in successie in het weekend van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus 2011 georganiseerd door De Pion op het Jan Tinbergen College. Een nieuwe tussenstand van zaken.

Vorig jaar was het aantal deelnemers, 110 in getal, een absoluut record in de historie van de NBSB. Inmiddels is dat record aan gort en kabbelen we rustig richting de 130 deelnemers. Het prijzenpakket is, vanwege het feit dat er zich meer dan 25 deelnemers in elke groep hebben aangemeld, verhoogd naar 2.840 euro. Er is ook nog een primeur! IM IA Yochanan Afek en FM Stefan Kuipers zijn aangetrokken om samen live-commentaar te geven op PlayChess van het kampioenschap van Noord-Brabant. Kosten noch moeite worden gespaard. 

Uiteraard zijn er ook dit keer weer vele vrijwilligers nodig. Niet alleen tijdens het weekend zelf maar ook op de donderdagavond om op te bouwen en op de maandagochtend om af te breken en op te ruimen. Vooral vrijwilligers die de catering willlen bemensen zijn van harte welkom. Bij interesse kunt u zich hier aanmelden, ik reken op u!

Geef een reactie