De Pion is financieel volledig op eigen kracht aangewezen. Dat lukt redelijk, maar subsidies van overheidswege zijn er niet of nauwelijks. De vrienden van De Pion leveren met een jaarlijks bedrag een bijdrage aan een investering of bestemming die normaal gesproken niet uit de financiële middelen van De Pion bekostigd kunnen worden. 

Interesse om een vriend te worden van De Pion? Neem dan contact op met het bestuur.


ACTWISE

ActWise

ActWise is actief op het terrein van actuariële en wiskundige consultancy en -berekeningen. Daarnaast verzorgt  ActWise ook wiskundige, actuariële en pensioenopleidingen. Think Twice, Act Wise!

Voor meer informatie kunt u terecht bij René van den Broek op 06-14973781.


ACCEPT AUTOMATISERING BV

Accept Automatisering BV staat voor meer dan haar software alleen. Accept voorziet een veelheid van kleine en middelgrote bedrijven en instellingen van bedrijfsspecifieke software oplossingen. Accept ontwikkelt financiële software, rapportagesoftware en bedrijfssoftware voor de ondernemer en accountants- en administratiekantoren.

Surf voor meer informatie naar: Accept Automatisering BV


CIPRES ACCOUNTANCY

Komt u niet uit alle wetten en regels voor uw aangifte inkomstenbelasting of voor uw administratie? Dan ligt de oplossing voor de hand: Cipres Accountancy, een klein accountantskantoor in Roosendaal, ook erkend als Register Belastingadviseur kantoor! Met ruim 20 jaar ervaring in de accountancybranche ondersteunen wij u met uw belastingaangiften en de administratie van uw onderneming. Bij uw administratie kijken we niet alleen terug maar ook naar de toekomst.

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek: Cipres Accountancy