Spannende tussenstanden Groepencompetitie

Zo vlak voor Kerst is het een mooi moment om naar de tussenstanden van de Groepencompetitie bij de senioren te kijken. In de A-groep kan er nog van alles gebeuren, nog 1 reguliere staat daar op de planning, maar er staan nog een heel aantal partijen open die ingehaald worden de komende tijd. Zowel voor plek 1, als voor de degradatieplekken komen nog meerdere plekken in aanmerking. Wat wellicht wat druk weghaalt, is het feit dat Martijn heeft besloten om komende seizoenshelft niet mee te spelen.

In de B1-groep lijkt het kampioenschap wellicht al beslist, maar Lewon zal minstens een van de resterende partijen toch echt moeten winnen om Bas voor te blijven. Onderin is het wat merkwaardig doordat er een terugtrekking is geweest van Peter. Daar zal uw wedstrijdleider nog op moet puzzelen wat dat betekent voor de komende seizoenshelft. Aanmelden daarvoor kan uiteraard om zulk soort gaten op te vullen!

In de B2-groep lijken Laurens en Jan van Oosterhout uit te gaan maken wie de felbegeerde medaille gaat winnen. Ook hier zal het nog puzzelen worden wat betreft degradatie richting de komende seizoenshelft. Speciaal daarvoor heeft uwer wedstrijdleider niet 25 januari, maar 1 februari als begindatum voor de tweede seizoenshelft uitgekozen.
In de A-groep gaat 25 januari wellicht alsnog gespeeld worden in verband met een belangrijke wedstrijd die uitgesteld is en deze liever niet reglementair beslist moet worden.