SKT 2004 gewonnen door Unox 33½

Zaterdag 4 september heeft de kroegentocht weer plaatsgevonden. Onder een goedkeurend zonnetje en tijdens de jaarlijkse kermis, streden 14 teams om die felbegeerde wisselpul. Dit jaar was de kroegentocht uitzonderlijk sterk bezet.
De krochtentoght was een groot succes, het weer speelde mee, er is geen onvertogen woord gevallen en de consumptie van oliebollen is dit jaar binnen de perken gehouden. Voor wat betreft de uitslag hadden we een verwachte winnaar. De winst ging naar Unox 33½ (HSC-1), die met een straatlengte afstand de overall winnaars werden. De leukste naam was die van de Belgische equipe Moretus: Remies is penalties sjotten. De meeste bordpunten werden gescoord door Unox 33½, waar de meeste leutpunten een prooi werd voor onze stadsgenoten van RSG: Roken Slikken Genieten. Ook hun alternatieve naam heb ik gehoord, maar die is waarschijnlijk niet voor deze site geschikt… Tot slot heeft Bye 2 (Souburg 2) de aanmoedigingsprijs mogen ontvangen, waarmee het team Fluffy Destroyer of Worlds (Loohorst432.nl) een historisch resultaat behaalde, zij werden voorlaatste!

Tot slot is niet alleen de kroegentocht een succes geworden. Ook al is het jubileumjaar nog niet officieel van start gegaan, er werd al heftig gecollecteerd voor de Rode Draad. Bij café De Moriaan is alle fooi in de collectebus gegaan, en ook bij de overige cafés waren de bussen behoorlijk verzwaard. Een goede start – en hopelijk een voorproefje van wat nog komen gaat. Alle cafés bedankt voor de goede medewerking!

Commissie La Chouffe

Geef een reactie