Nieuwjaarsreceptie

Gisterenavond, 4 januari, was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze vereniging op het Jan Tinbergen College. Het was lekker druk, veel jeugdleden waren samen met hun ouders, en ook een heel aantal seniorenleden waren aanwezig. De jeugd vermaakte zich met het Opdrachtschaak (‘Zet twee paarden in het centrum en je wint’, ‘Biedt je tegenstander remise aan, neemt hij het aan, win je, anders verlies je.’, enzovoort).


De nieuwjaarsreceptie was ditmaal ook de gelegenheid voor de prijsuitreiking van de najaarscompetitie bij de jeugd. Hieronder een overzicht van de prijswinnaars:

A-groep:
1.      Xandar van Gentevoort
2.      Joshua Prevoo
3.      Luuk Braspenning

B-groep:
1.      Nico De Rooij
2.      Jaiman Wullems
3.      Aleksander Pietjouw

C-groep:
1.      Thimo Linders
2.      Arun Wullems
3.      Ramon van de Watering

D-groep:
1.      Nickolai Pietjouw
2.      Maroua Jarbouchi
3.      Malek Tayeb

E-groep:
1.      Jibbe Buckens
2.      Manu Jacobs
3.      Bob de Koning

Behalve deze prijzen, waren er ook prijzen voor de beste opdrachtschakers van de avond:
1.      Jesper Fidder
2.      Adam Chikhi
3.      Dilan Wullems

Tot slot werd de meest waardevolle prijs uitgereikt, De Duim. Voorbeeldige jeugdleden of jeugdleden die wel een mooie pluim verdienen komen daarvoor in aanmerking. Ditmaal ging hij naar Julius Jens.
Zie jij jouw naam er tussen staan, maar was je niet aanwezig, vraag dan aan Koen of Saskia om je beker.

Voordat de prijzen werden uitgereikt, was er eerst een huldiging van een aantal seniorenleden, namelijk leden van De Pion C van afgelopen seizoen (Ton van der Werf, tevens papa geworden voor de tweede maal en dus ook daarvoor in het zonnetje gezet, Kimberley Oostvogels, Ferdin de Graag, Marieke van Essen en Frank Lambregts). De Pion C wist kampioen te worden in een avondcompetitieklasse en dat betekent Chocomel én een mok. Koen Riemens en Cora Oostvogels werden bij afwezigheid van anderen aan het team toegevoegd en zo ook in het zonnetje gezet.

De vrijwilligers kregen uiteraard ook een bedankje voor hun harde werk van de afgelopen tijd. Rinus en Sally Oostvogels voor hun werk met de catering bij de jeugd, en dat was ook tijdens de receptie uitstekend geregeld. Patrick Prevoo, Nard van Gentevoort en Saskia Bookelaar kregen een bedankje voor hun werk met competities. Ger IJzermans mocht ook een bedankje in ontvangst nemen voor de ondersteuning van de jeugdige jeugdafdeling.

Even later werden bij de Black Horse, de speellocatie van de Senioren, nog bloemen uitgereikt aan Eric Meeusen en Chantal Aanraad van de Black Horse. Dat leverde een mooi plaatje op:


Alle foto’s gemaakt door onze voorzitter zijn hier te vinden.