Informatieavond stappen 4 en 5

De jeugdafdeling van De Pion organiseert op 8 februari 2019 een informatieavond voor ouders van jeugdleden die schaakles krijgen in Stappen 4 en 5. Het is allemaal te doen op het Jan Tinbergen College (2e verdieping, A-vleugel). Uw aanwezigheid wordt daarbij zeer op prijs gesteld en is eerlijk gezegd noodzakelijk. Wij ontvangen u met koffie en thee tussen 18.50 en 19.00 uur. Het programma start precies om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 19.45 uur. Zorg in ieder geval dat u ruimschoots op tijd aanwezig bent.

De avond is onder meer bedoeld om nader kennis te maken met De Pion en om de docenten van de stappen 4 en 5 te leren kennen. Na afloop is er gelegenheid om (invididuele) vragen te stellen en opmerkingen dan wel andere zaken die vooral u en uw kind aangaan onder onze aandacht te brengen.

De Pion hoopt u vrijdag aanstaande te mogen verwelkomen. Bent u echter verhinderd, neem dan contact op met Koen Riemens (06-19005087)! Wij kijken dan graag samen met u naar een andere (extra) informatieavond die u dan wel kunt bijwonen.