Begeleiders PK

Van 27 tot en met 30 december vinden in Kaatsheuvel de Brabantse Kampioenschappen voor de jeugd plaats. Van De Pion doen daar 14 spelers aan mee. Graag zou ik op alle dagen een sterke seniorenspeler mee willen hebben om de spelers na hun partij op te vangen, eventueel even te kijken naar de gespeelde partij en verbeteringen te suggereren. Het gaat er vooral om dat ze even terecht kunnen bij iemand van de club in graf- of juichstemming na de partij. Mark Smits heeft al toegezegd op de eerste dag (27 december) zich hiervoor beschikbaar te stellen.
Ook zoek ik nog enkele seniorenspelers die op afstand (per e-mail) bepaalde spelers willen helpen in hun voorbereiding op de volgende tegenstander. De indeling voor de volgende dag is altijd vrij vlot bekend. Het idee is even te kijken wat de Pionspeler misschien te wachten staat en wat een plan zou kunnen zijn. Graag wil ik dus een soort secondantenteam bij elkaar krijgen. Graag even melden bij mij aub.
Tenslotte moet ik een carpool samenstellen voor de vier dagen. We verzamelen elke dag om 9 uur bij de McDonalds en vertrekken daar gezamenlijk. Van ouders van deelnemende kinderen die dit hier lezen, hoor ik graag wanneer zij eventueel voor vervoer zouden kunnen zorgen. De ouders waarvan ik niets per e-mail verneem, zal ik even telefonisch benaderen. Graag hoor ik dus wie er op welke dag kan brengen of halen. Het is niet nodig de hele dag aanwezig te blijven.
Aanmeldingen:

Begeleiders:
zaterdag 27 Mark Smits
zondag 28 Rogier v Loon
maandag 29 Eric v Loon

Secondanten:
A-Groep: Marc Naalden