(1e) Kampioen!

Gisteren (zaterdag) won het eerste team thuis van het team Middelburg 1. Remises waren er op de eerste drie borden voor Ivo Kok (#1), Marcel Huijser (#2) en Koen Riemens (#3). Winstpartijen waren er voor Carlo Rens (#4), René van den Broek (#5), Erik van Elven (#6), Ad Bruijns (#7) en Thijs van Tilborg (#8). Een prima 6,5 – 1,5 overwinning dus. En dankzij de resultaten bij de overige wedstrijden in de klasse 4G ook meteen het kampioenschap binnen (met nog één ronde te gaan). Top gedaan van ons eerste team! 

De stand in klasse 4G is hier terug te vinden: https://knsb.netstand.nl/scores/index/40#division_394 (deze pagina wel ‘refreshen’ want soms komt er een oude versie van de tussenstand tevoorschijn).

Tegenstander van gisteren, Middelburg 1, is met nog één ronde te gaan door de nederlaag tegen ons team overigens al gedegradeerd. En opvallend genoeg had onze overwinning in de vorige rond op Souburg 2 toen hetzelfde effect, ook zij waren toen al gedegradeerd na de nederlaag tegen ons. Jammer voor deze twee teams, maar zo gaat het soms.  De laatste ronde is op 22 april, en dan spelen we een uitwedstrijd tegen Baronie 2. Dit team lijkt nu in de middenmoot te staan, maar omdat er dit seizoen drie teams degraderen is ook dit team van Baronie nog niet veilig voor handhaving. Wij zullen ook in de laatste ronde onze sportieve plicht naar alle teams in deze klasse doen en dus net als de vorige wedstrijden ook tegen Baronie 2 proberen het beste in ons zelf naar boven te halen.