District Cup Roosendaal | 2019-2020

Informatie

Schaakvereniging De Pion organiseert de vier District Cup toernooien.

District Cup

Deze toernooien zijn vooral bedoeld voor beginnende schakers, waarbij verschillende groepen (afhankelijk van de aanmeldingen) worden ingedeeld op basis van de stap waarin de spelers momenteel les krijgen (Stap 1 t/m 6).

Bij de laatste toernooironde worden de prijzen uitgereikt, waarbij geldt dat de beste drie resultaten over de vier ronden, per stap, de eindranglijst bepalen.

Voor de stappen 4, 5 en 6 geldt dat bij minder dan 5 deelnemers per stap er geen bekers en prijzen te winnen valt maar in dit geval vervalt ook het inschrijvingsgeld voor deze deelnemers. Er kan wel gewoon geschaakt worden.

Tijdschema

De eerste ronde vangt aan om 13.00 uur. We vragen u graag aanwezig te zijn voor 12.45. De middag is rond 16.00 uur afgelopen. Er wordt gespeeld op de volgende zondagen:

8 december 2019
12 januari 2020
16 februari 2020
15 maart 2020

Inschrijving

Via het tabblad inschrijven van deze website kunt u, uw kind meteen aanmelden. Hierbij dient u aan te geven welke speeldata uw kind aanwezig zal zijn. U kunt later veranderingen hierop doorgeven door een e-mail te sturen aan: factotum.de.pion@gmail.com. Elke deelnemer betaalt 1 keer € 5,00 voor de vier speeldata. Dit ongeacht aan hoeveel speeldata deelgenomen wordt.

Contact

Vragen en/of opmerkingen kunnen per mail gestuurd worden aan: factotum.de.pion@gmail.com

Locatie

Jan Tinbergen College (JTC) Ingang parkeerterrein: Commandobaan 6 in Roosendaal. Hier zijn genoeg parkeerplaatsen.