ZHE Trading BV Tweetallen Toernooi

Info

ZHE BV TweetallenOp zaterdag 24 maart 2018 zal het toernooi voor de 30e maal gehouden worden. Ook dit jaar georganiseerd door Stichting Schaak Promotie, onder auspiciën van De Pion en wederom gesponsord door ZHE Trading BV, de specialist in tractoren, tuinmachines en vorkheftrucks. Zie voor meer informatie: www.zhe.nl.

Historie

In 2017 waren er ruim 100 deelnemers.

Winnaars 2017:
Stefan Docx / Ekrem Cekro (Hoofdgroep)
Erik Biemans / Leonie Beck (Nevengroep)

Winnaars 2016:
Hing Ting Lai / Tobias Kabos (Hoofdgroep)
Johan Goorden / Martijn Verbeek (Nevengroep)

Winnaars 2015:
Stefan Docx / Ekrem Cekro (Hoofdgroep)
Anthony Cristian Mitran / Daniƫl Dardha (Nevengroep)

Algemeen

Het toernooi vindt plaats in de Black Horse aan de Hoogstraat 7 te Roosendaal en begint om 9.30 uur. Tijdens de middagpauze ontvangt u een lunchpakket. Als u zich vooraf aanmeldt, is dit inbegrepen bij het inschrijfgeld. De prijsuitreiking is om ongeveer 17.30 uur. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties of etenswaren in de speelzaal te nuttigen.

Hoofdgroep

In deze groep worden zeven ronden gespeeld. In een ronde speelt team A (met spelers a1 en a2) als volgt tegen team B (met spelers b1 en b2): eerst a1-b1 en a2-b2 en meteen daarna volgt b1-a2 en b2-a1. Een unieke toernooiformule! Het speeltempo is tien minuten p.p.p.p. Eén ronde duurt dus 40 minuten. Maximaal 64 tweetallen kunnen deelnemen.

Geldprijzen hoofdgroep (prijzen per tweetal)
Vanwege het 30-jarig jubileum zijn de geldprijzen verdubbeld!
1e prijs € 600,=
2e prijs € 300,=
3e prijs € 200,=
4e prijs € 100,=

Verder is er nog een prijzenpakket met ongeveer 800 euro aan prijzen in natura.

Nevengroep

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om in een iets rustiger vaarwater te spelen. Deze groep is bedoeld voor spelers op het niveau van de 2e/3e klasse onderbond. In deze groep speelt u zeven ronden met per ronde één partij van 20 minuten p.p.p.p. Voor deze groep zijn leuke prijzen in natura beschikbaar. Bij de aanmelding dient nadrukkelijk vermeld te worden dat u in deze groep wil spelen, anders wordt u ingedeeld in de hoofdgroep!

Inschrijving

Via het tabblad inschrijven van deze website kunt u meteen aanmelden.

Telefonisch of via e-mail kan ook:
Ad Bruijns, 0165-520052
Ger IJzermans, 06-22998060

Zolang er nog plaatsen vrij zijn, kunt u ook op de dag zelf aan de zaal tot 9.30 uur aanmelden. Ook aan de zaal betaalt u dit jaar 20 euro. Voorkom teleurstelling door tijdige aanmelding!

Indien u vooraf betaalt, maakt u het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer NL73INGB0008983719 (BIC-nummer INGBNL2A) ten name van Stichting Schaak Promotie. Dit bedrag dient uiterlijk 21 maart 2018 op onze bankrekening te staan. Bij het inschrijfgeld zijn alleen twee lunchpakketten inbegrepen indien u zich vóór of uiterlijk 21 maart 2018 inschrijft!

Parkeren

De locatie ligt op loopafstand van het station. Let op! In de nabije omgeving van de Black Horse is het betaald parkeren, maar speciaal voor dit toernooi is een gratis parkeerterrein beschikbaar.

After Party

Ook dit jaar is er, direct na afloop van de prijsuitreiking, gelegenheid om te dineren. De eigenaar van de Black Horse (Eric Meeusen) heeft jarenlang als souschef van een in de regio gerenommeerd restaurant gewerkt. Koken is zijn passie en daar wil hij zijn gasten van laten profiteren.
U kunt kiezen uit drie menu's en bij aanmelding voor het toernooi moet u meteen aangeven of u gebruik maakt van het diner na het toernooi of niet. Als u besluit mee te dineren, moet u meteen een keuze maken uit menu A, B of C.
Maak uw keuze voor u naar het inschrijfformulier gaat als u blijft voor het diner!

ZHE Trading BV, Stichting Schaak Promotie en het bestuur van schaakvereniging De Pion wensen u een gezellige en sportieve dag toe.

TOT ZIENS OP 24 maart 2018 IN DE BLACK HORSE TE ROOSENDAAL

Download de folder van het Tweetallen 2018.