Toernooien 15 april

Info

Op zondag 15 april 2018 worden SV De Pion, in samenwerking met Stichting Schaakpromotie en de NBSB, twee toernooien georganiseerd.

Pupillendag:

De Noord-Brabantse Pupillendag is hét toernooi voor de allerjongste schakers van Brabant. In drie verschillende leeftijdsgroepen, gaan jullie de strijd aan om jezelf een jaar lang de beste van Brabant te mogen noemen én je maakt ook kans om op de Nationale Pupillendag te mogen spelen! Voor de beste drie schakers per groep is er een grote beker te winnen. Ook voor de beste meisjes zijn er bekers beschikbaar!

Als je papa of mama of bijvoorbeeld opa en oma niet mee komen, maar wel alles willen zien, dan kan dat. De hoogste borden zijn live te volgen op het internet! Lukt het schaken niet zo goed, dan kun je als nog met een prijs naar huis! Je kunt namelijk prijsjes winnen met het wereldberoemde WK Stukken Opzetten. Maar er zijn ook prijsjes beschikbaar voor het kleuren van kleurplaten én er is een speciale toernooi-woordzoeker. Bij goed weer, is voetballen bijvoorbeeld ook zeker een optie aangezien

Open Brabantse Snelschaakkampioenschappen

Tijdens de Pupillendag, wordt er voor de oudere jeugd, het snelschaakkampioenschap georganiseerd. Zij strijden in drie groepen om de titel Brabants Kampioen Snelschaken. Maar ook schakers van buiten Brabant mogen hier aan meedoen. In de oudere groepen strijden ze om geld (AB: € 150 – € 100 - € 50 en C: € 75 – € 50 - € 25) en om de bekers bij de D en E. Er wordt gespeeld met 5 minuten per persoon op de klok.

Groepen

De drie leeftijdsgroepen waar de Pupillendag ingespeeld wordt zijn:
Categorie F (Geboren in of na 2009)
Categorie G (Geboren in of na 2010)
Categorie H (Geboren in of na 2011)

De vier leeftijdsgroepen voor de Snelschaakkampioenschappen zijn:
AB (Geboren in of na 1998)
C (Geboren in of na 2004)
D (Geboren in of na 2006)
E (Geboren in of na 2008)

Inschrijving

Via het tabblad inschrijven van deze website kunt u meteen aanmelden.

Telefonisch of via e-mail kan ook:
Frank Lambregts (06-10288935),
Koen Riemens

Parkeren

Er zijn genoeg parkeermogelijkheden bij het Jan Tinbergen College.

TOT ZIENS OP 15 april 2018 in het JTC(Jan Tinbergen College) vanaf 10.00 uur!

Download de folder van de toernooien 15 april.