Zaterdag 22 juli 2017

Laatste bericht:zaterdag 22 juli 2017 15:17:54

Je bent hier: Senioren Extern De Pion 2

De Pion 2

De Pion 2 speelt in 3F van de KNSB.


1 Paul Kuijpers
2 Benny Onrust  
3 Carlo Rens 
4 Ngo Hin Cheng
5 Ted van Eck 
6 René van den Broek
7 Eric van Loon  
8 Erik van Elven  
9 Frank Lambregts  
10 Joris Kok

Het Tweede handhaaft!

Sliedrecht Uit. Als je de geschiedenis erop naslaat, weet je zeker dat je naar Sliedrecht moet rijden. Alle seizoenen dat Sliedrecht bij Het Tweede in de poule zat, was de onderlinge match een uitwedstrijd voor ons. Er werd vaak gewonnen, tot vorig seizoen. Toen werd er verloren. De magie van Sliedrecht Uit was uitgewerkt, dit seizoen mochten we ze dus thuis ontvangen. Het resultaat kent u, maar het verloop leest u pas hieronder.

Laatst aangepast op zondag 07 mei 2017 14:24

De Pion 2 handhaaft zich!

De Pion 2 heeft gewonnen van Sliedrecht! Uitgebreid verslag volgt.

Spanning en sensatie bij De Pion 2

Je hebt dit weekend weer behoorlijk wat topsport. Voor de een is er de Ronde van Vlaanderen, voor de ander de Klassieker maar dat staat in de schaduw van een middag schaken natuurlijk. Spanning, sensatie en SK Souburg, een korte samenvatting van de wedstrijd van gisteren. Maar een korte samenvatting is niet leuk genoeg, anders had u voldoende gehad aan de uitslagen. De thriller leest u hieronder.

Laatst aangepast op zondag 02 april 2017 13:58

De Pion 2 verliest van Souburg.

Het Tweede heeft een ware thriller helaas met 3-5 verloren. Verslag volgt.

Genieten in Sas van Gent?

11 maart gaat de boeken in als een van de eerste lente-achtige dagen van 2017. Het weer was prima, Ted had dat al bedacht en zat bij de McDonald’s een sigaar te roken en even voor 11.30 kwam Paul naar buiten met een ijsje in zijn hand. Genieten! Het zal die middag op het schaakbord ook wel genieten worden, toch? We mochten namelijk richting het Zeeuwse, Sas van Gent om precies te zijn. Daar speelden we tegen HWP Sas van Gent 4, de nummer laatst van onze klasse, winnen moet dus kunnen. Maar of we ook echt genoten, leest u hieronder.

Pagina 1 van 4