Zaterdag 22 juli 2017

Laatste bericht:zaterdag 22 juli 2017 15:17:54

Je bent hier: Onze club

Onze club

Clubavonden

De jeugdafdeling speelt op vrijdagavond op het Jan Tinbergen College. Om 18:00 uur starten de schaaklessen en vanaf 19:00 uur tot 20:00 uur worden er partijen gespeeld. De senioren spelen op vrijdagavond in Hotel Merks vanaf 20:15 uur.

Nieuwe leden

Nieuwe leden mogen een maand meespelen zonder enige verplichting. Daarna beslissen zij of ze lid worden of niet.

Senioren

De senioren spelen een interne competitie en een open kampioenschap (de Visie Cup) waar iedereen aan mee kan doen. We hebben een groepensysteem met promotie- en degradatiemogelijkheden. Vanwege het groepensysteem kan iedereen op het juiste niveau spelen. Bij het open kampioenschap wordt er geloot wie tegen wie speelt. Er is ook een rapid kampioenschap verdeeld over drie avonden en op het eind van het seizoen wordt er op één avond gespeeld om het snelschaakkampioenschap.

Niet-roken beleid

Tijdens de clubavonden en de externe wedstrijden mag er niet worden gerookt in het café en in de speelzaal. Er is wel een speciale rokersruimte.

Contributie

De contributie voor senioren bedraagt 66 euro per seizoen. Dubbelleden, leden die ook lid zijn van een andere KNSB vereniging, betalen 27,50 euro per seizoen. Kom gerust eens langs op de clubavond of neem contact op met één van de bestuursleden.

Jeugdafdeling

Bij de jeugdafdeling is iedereen welkom die al kan schaken. Nieuwe leden kunnen gewoon naar het Jan Tinbergen College komen op vrijdagavond waar we van zeven tot acht spelen. Je mag een maandje proberen en daarna besluit je of je wel of geen lid wilt worden. De contributie voor jeugdleden bedraagt 40 euro per seizoen. De schaaklessen kosten nog eens 50 euro per seizoen. Neem een kijkje op de Jeugdpagina voor een goed beeld van onze jeugdafdeling.

Leren schaken

Als je nog niet kunt schaken, maar wil leren schaken, kun je contact opnemen met jeugdleider Frans Peeters, telefoon 0165-570056. In september starten er altijd nieuwe cursussen en de kosten voor één jaar schaakles (25 lessen van een uur) bedragen 50 euro voor alle lessen. Voor alle jeugdleden geldt dat hierin is een abonnement op Chessity is inbegrepen.