Stap 5 

Docent: Erwin Kalle

Leerlingen: Victor van Gentevoort, Vincent Wang, Micha Huibregtse

 

Les 4 van stap 5 was niet echt een les: het was tijd voor de proefexamens! Beide jongens hebben meer dan een uur hard zitten werken om deze goed af te ronden, als het goed gegaan is, gaan we daarna zo snel mogelijk het echte examen doen.

Afgelopen week hebben we nog een laatste paar onderwerpen herhaald, in voorbereiding op het examen.

Vanavond gaan beide jongens proefexamen doen, als dit goed verloopt gaan we daarna meteen door met het examen! De uitslag van het proefexamen laat ik in het volgende lesverslag weten!

Nu dat we weer een beetje opgewarmd zijn na de vakantie was het tijd om weer verder te gaan met stap 5. Afgelopen les hebben we het gehad over eindspelen, namelijk 'De verkeerde loper' en 'Toren tegen pion'. Deze onderwerpen hebben we even herhaald, maar het zat nog vrij goed in het geheugen van Jesper en Joshua!

Voor de volgende les is het huiswerk om mij een onderwerp  te geven wat jullie graag nog een keer willen herhalen. Daarna is het wat mij betreft tijd om aan het examen te gaan denken :)

Ook stap 5 is weer begonnen na een lange vakantie. Dit keer nog even digitaal, hopelijk binnenkort ook weer face to face!

Het doel is om stap 5 zo snel mogelijk af te ronden, hier waren we eigenlijk al ver mee klaar voor de vakantie. Afgelopen week hebben we nog even een opwarm training gedaan!

Er is voor Joshua en Jesper geen huiswerk.

Geen artikelen meer